Risotto met schouderkarbonade reepjes
Ingredienten;
risottorijst
uitje, gesnipperd
4 teentjes knoflook, gesnipperd
handje erwtjes uit de vriezer
1 creme fraiche
250 gram champignons, in plakjes
olijfolie
peper/zout
bouillonblokje, opgelost in warm water
1 rode paprika, in blokjes
eventueel schepje pesto
schouderkarbonade
croma boter
Bak de champignons mooi bruin, voeg dan de ui, knoflook, paprika toe en bak even goed bruin.
Een scheutje olijfolie erbij en dan de rijst.
Giet er wat bouillon bij en laat droog koken, dan weer wat bouillon en weer droog koken etc.
Herhalen tot de rijst bijna gaar is, dan de erwtjes erbij en de creme fraiche.
Ontbeen ondertussen de schouderkarbonade en bak hem in de croma met peper en zout en laat hem even rusten in aluminiumfolie.
Snij de karbonades in plakjes en serveer bovenop de risotto.
Lekker met wat parmezaanse poederkaas erop.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten